Βερυκοκιές

 

Πολλαπλασιαστικό Υλικό: 1)Υποκείμενο C29, 2) ΣΠΟΡΟΦΥΤΟ.

Προτεινόμενες Αποστάσεις Φύτευσης Δενδρυλλίων:

  • 3-8m Χ 3-8m (ανάλογα με το υποκείμενο και το σύστημα διαμόρφωσης).

 

 

ΠΟΙΚΙΛΙΑ

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

ΠΕΡΙΟΔΟ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ

 

ΠΕΡΙΟΔΟ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

 

 Luna

 

O καρπός έχει σχήμα σφαιρικό. Το χρώμα του φλοιού είναι πορτοκαλί.Η αντοχή του καρπού είναι καλή και το δέντρο παρουσιάζει μεγάλη ζωηρότητα με υψηλή παραγωγικότητα.

 

 

 

15/5

 

Από αρχές Νοέμβρη έως τέλη Μαρτίου

 

 Αurora

 

O καρπός έχει σχήμα σφαιρικό. Το χρώμα του φλοιού είναι πορτοκαλί. Η αντοχή του καρπού είναι μικρή και το δέντρο παρουσιάζει μέτρια εως υψηλή ζωηρότητα με υψηλή παραγωγικότητα αλλα ασταθής από χρονιά σε χρονιά.

 

 

 

22/5

 

 

Από αρχές Νοέμβρη έως τέλη Μαρτίου

 

 Magiccot

 

Ενδιαφέρουσα ποικιλία για την πρωιµότητα, µέγεθος καρπού, εντυπωσιακό κόκκινο-ροζ χρώµα, καλή συνεκτικότητα σάρκας και καλή γεύση για την εποχή ωρίµανσης. Καλή συνεκτικότητα σάρκας, κρατάει καλά στο δένδρο, συντηρείται καλά

 

 

 

25/5

 

 

Από αρχές Νοέμβρη έως τέλη Μαρτίου

 

Bora

 

Ενδιαφέρουσα ποικιλία ως προς την πρώιµη ηµεροµηνία ωρίµανσης και τον καρπό που έχει µεγάλο µέγεθος και καλή γεύση. Ο καρπός κρατά καλά στο δένδρο και γι’ αυτό µπορεί να συγκοµιστεί όταν είναι πλήρως ώριµος και η οξύτητα του φλοιού έχει ισορροπηθεί µε την γλυκύτητα της σάρκας. Ανθεκτική στην ίωση sharka (PPV).

 

 

 10/6

 

 Από αρχές Νοέμβρη έως τέλη Μαρτίου

 

Orange red

 

Ζωηρότητα: Μεγάλη Στάση: Πλαγιόκλαδη Παραγωγικότητα: Μέτρια, καλύτερα αποτελέσµατα σε οπωρώνες µε εναλλασσόµενες σειρές µε επικονιαστές. Είσοδος στην καρποφορία: Πολύ αργή Καρποφόρα όργανα: Λεπτοκλάδια και µακρείς κλάδοι στα νεαρά δένδρα

 

 

 10/6

 

 Από αρχές Νοέμβρη έως τέλη Μαρτίου

 

Μπεμπεκου

 

Προσαρµόζεται καλύτερα σε ξηροθερµικό περιβάλλον. Σε περιοχές µε υπερβολική υγρασία εµφανίζει «υπολείµµατα υπέρου» στη βάση του καρπού και προσβολή από κλαδοσπόριο γύρω από τον ποδίσκο. Καρπός άριστης ποιότητας για νωπή κατανάλωση και κονσερβοποίηση αλλά υστερεί ως προς τον χρωµατισµό.

 

 

15/6

 

 Από αρχές Νοέμβρη έως τέλη Μαρτίου

 

Faralia

 

Ποικιλία µε µεγάλη δυνατότητα παραγωγής, αντέχει καλά κατά τη συντήρηση, γρήγορη είσοδος στην καρποφορία, µεγάλη και σταθερή παραγωγή.

 

 

18/7

 

Από αρχές Νοέμβρη έως τέλη Μαρτίου

 

Κιοτο

 

Ο καρπός έχει σχήμα σφαιρικό. Το χρώμα του φλοιού είναι πορτοκαλοκόκκινος. Η αντοχή του καρπού στο σχησιμό είναι καλή και το δέντρο έχει μεγάλη ανάπτυξη με πολύ μεγάλη παραγωγικότητα.Αυτογόνιμη ποικιλία.

 

 

 20/7

 

Από αρχές Νοέμβρη έως τέλη Μαρτίου

 

 

*Δεν εμβολιάζονται όλες οι αναφερόμενες ποικιλίες απο τα φυτώρια μας

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus