Δαμασκηνιές

 

Πολλαπλασιαστικό Υλικό: 1) Υποκείμενο GF677 και C29 2) ΣΠΟΡΟΦΥΤΟ

Προτεινόμενες Αποστάσεις Φύτευσης Δενδρυλλίων:

  • Kυμαίνονται από 6-7m για τα ελεύθερα σχήματα διαμόρφωσης και 3-4m για τα γραμμοειδή σχήματα μόρφωσης.

 

 

ΠΟΙΚΙΛΙΑ

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

ΠΕΡΙΟΔΟ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ

 

ΠΕΡΙΟΔΟ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

 

Μπλακ Αμπερ

 

Ο καρπός της έχει μεγάλο μέγεθος και σχήμα ελλειψοειδές-επίμηκες. Ο φλοιός είναι βαθυμέλανος. Η σάρκα είναι χρώματος κεχριμπαρί, πολύ συνεκτική και με καλή γεύση. Ωριμάζει κατά τα μέσα Ιουλίου. Σαν δένδρο είναι ζωηρή και παραγωγική. Είναι πολύ επιδεκτική στους χειρισμούς και τη μεταφορά. Θεωρείται ποικιλία πολύ καλής ποιότητας. Κατάλληλη για νωπή κατανάλωση.

 

 

15/7

 

 Αρχές Νοέμβρη έως τέλη Μαρτίου

 

Μπλακ Σταρ

 

Ο καρπός της έχει πολύ μεγάλο μέγεθος και σχήμα σφαιρικό. Ο φλοιός είναι γυαλιστερός και έχει χρώμα μελανό. Η σάρκα είναι κίτρινη, πολύ συνεκτική και εκλεκτής γεύσης. Σαν δέντρο είναι ζωηρή και παραγωγική. Είναι επιδεκτική στη μεταφορά. Θεωρείται ποικιλία εκλεκτής ποιότητας και κατάλληλη για νωπή κατανάλωση.

 

 

30/6

 

 Αρχές Νοέμβρη έως τέλη Μαρτίου

 

Μπλακ Ντάϊαμοντ

 

Ο καρπός της έχει μεγάλο μέγεθος και σχήμα σφαιρικό. Ο φλοιός είναι γυαλιστερός και έχει χρώμα μελανό. Η σάρκα είναι κόκκινη και εκλεκτής γεύσης. Ωριμάζει κατά τα μέσα Ιουλίου. Σαν δένδρο είναι ζωηρή και πολύ παραγωγική. Είναι επιδεκτική στη μεταφορά. Προσαρμόζεται στα ήπια και ζεστά κλίματα. Θεωρείται ποικιλία εκλεκτής ποιότητας και κατάλληλη για νωπή κατανάλωση.

 

 

20/7

 

 Αρχές Νοέμβρη έως τέλη Μαρτίου

 

Φρυαρ

 

Ο καρπός της έχει μεγάλο μέγεθος και σχήμα σφαιρικό, ελαφρά πλακέ. Ο φλοιός έχει χρώμα βαθύ βιολετί, σχεδόν μελανό. Η σάρκα είναι χρώματος κεχριμπαρί, πολύ συνεκτική και με καλή γεύση. Ωριμάζει κατά το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Σαν δέντρο είναι ζωηρή, με βλάστηση ορθόκλαδη και πολύ παραγωγική. Είναι ανθεκτική στη μεταφορά. Θεωρείται ποικιλία εκλεκτής ποιότητας. Κατάλληλη για νωπή κατανάλωση. Κατάγεται απ’ την Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

 

 

5/8

 

 Αρχές Νοέμβρη έως τέλη Μαρτίου

 

Ατζελίνα

 

Μεγάλο μέγεθος καρπού, στρογγυλωπό πεπλατυσμένο σχήμα, βασικό χρώμα φλοιού μπλε-βιολετί και σάρκας κίτρινο-πορτοκαλί. Καλής ποιότητας καρπός με ωραία γεύση, με ελαφριά οξύτητα. Συντηρείται καλά. Παραγωγική ποικιλία με μεγάλη ζωηρότητα. Απαιτεί 400-450 ώρες ψύχους.

 

 

5/9

 

 Αρχές Νοέμβρη έως τέλη Μαρτίου

 

Τι Σι Σαν

 

 Καρπός μεγάλου μεγέθους, σχήματος στρογγυλωπού, χρώμα φλοιού πρασινο-κίτρινο και σάρκας κίτρινο. Συμπήρυνος. Άριστης γεύσης

 

 

15/8

 

Απο αρχές Νοέμβρη εως τελη Μαρτίου

 

Στανλευ

 

Ο καρπός της έχει μέτριο μέγεθος και σχήμα ελλειψοειδές. Ο φλοιός είναι κηρώδης και σε χρώμα γαλάζιος. Η σάρκα είναι κίτρινη, πολύ συνεκτική, εκπύρηνη, με καλή γεύση. Ωριμάζει κατά τα τέλη Αυγούστου. Σαν δέντρο είναι μέτριας ζωηρότητας, με ψηλή και σταθερή παραγωγή. Θεωρείται ποικιλία κατάλληλη για αποξήρανση, κονσερβοποίηση και νωπή κατανάλωση.

 

 

20/8

 

Απο αρχές Νοέμβρη εως τελη Μαρτίου

 

*Δεν εμβολιάζονται όλες οι αναφερόμενες ποικιλίες απο τα φυτώρια μας

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus