Τύποι Δενδρυλλίων

 

Στα φυτώρια μας διαθέτουμε μεγάλη γκάμα καρποφόρων δενδρυλλίων, δίνοντας τη δυνατότητα στον Έλληνα παραγωγό κάθε περιοχής (πεδινή,ημιορεόνη, παραθαλάσσια) να επιλέξει τη σωστή καλλιέργεια, που θα ταιρίαζει στις γεωγραφικές και κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής του.

Αναπτύσουμε κυρίως καρποφόρα δενδρύλλια που επι 10ετίες καλλιεργούνται στην Ελληνική Γη και αποτελούν κινητήριο δύναμη της Ελληνικής Αγροτικής Παραγωγής, όπως Νεκταρινιές, Ροδακινιές, Βερικοκιές κτλ.

Με την πολυετή εμπειρία μας και με γνώμονα τη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη, προμηθεύουμε τον παραγωγό με υγιή και αποδοτικά δενδρύλλια. Βοηθώντας στην συντομότερη απόσβεση των εξόδων εγκατάστασης του οπωρώνα του και στην μετέπειτα απόκτηση ενός σταθερού εισοδήματος.

Τα δενδρύλλια μας διατίθενται όλα γυμνόριζα, εκτός των δενδρυλλίων ελιάς τα οποία μεταφυτεύονται σε σακουλάκια φυτωρίου 3ltr.

Για την αποστολή τους σε περιοχές εκτός νομού, συσκευάζονται ανα δεσμίδες αεροστεγώς, έτσι ώστε να διατηρείτε η υγρασία τους και να μηδενίζονται οι πιθανότητες τραυματισμού κατα την μεταφορά τους.

 

 

αμθγδαλια

Αμυγδαλιές

4Axladia

Αχλαδιές

1ingredient336 verikoko1

Βερυκοκιές

1damaskina

Δαμασκηνιές

1bio paragogi-elies-liomazema-prasini-1

Ελιές

1kar1

Καρυδιές

550 334 118108

Καστανιές

kerasia

Κερασιές

quince3-thumb-large

Κυδωνιές

2

Λωτούς

mila 2

Μηλιές

potatura-pesco1

Νεκταρίνια

seftali 63592

Ροδακινιές

assets LARGE t 420 83842 type13031

Ροδιές

 

 

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus